Veelzijdig inzetbaar, overal en altijd!

Stolze Transport. Aangenaam

Na meer dan 20 jaar werkzaam te zijn geweest binnen "van Holstein Transport - Naaldwijk" is in 2015 de complete overname van dit bedrijf door Michel Stolze gerealiseerd, waarbij alle voertuigen, personeel en kennis de stevige basis vormden voor "Stolze Transport - Westland". 
Met de jarenlange know-how gehuld in een nieuwe frisse kleurstelling en onder nieuwe naam waren wij al snel weer een bekende verschijning bij zowel vaste- als nieuwe opdrachtgevers. 
Door de vestiging in het van oudsher grootste tuinbouwgebied ter wereld zijn veel van onze opdrachtgevers aan deze boeiende sector verbonden: de kassenbouwer, installateur of leverancier zijn goede bekende voor ons. Maar ook buiten deze sector weet men ons te vinden: utiliteitsbouw, projecten in de chemie, verpakkingsmachines voor de (non)food sector.... wij zijn ermee bekend en zorgen dat het goed aankomt. 
Met een specialisatie op het gebied van kraan- en kooi-aap transporten bieden wij meer dan primair transport, voor ladingen die net dat beetje meer aandacht behoeven.
Door de vaak jarenlange samenwerking met onze opdrachtgevers weten wij exact wat men van ons verwacht en kunnen wij het verlengstuk zijn van de door hen geleverde kwaliteit en service. 

Dankzij onze kleinschalige opzet zijn er korte lijnen tussen opdrachtgever, planning, projectleiders en chauffeurs waardoor er snel geschakeld kan worden bij wijzigingen of problemen. 
Echter kunnen wij door ons brede netwerk van contacten ook de grootste vervoersopdrachten aannemen door inhuur van extra capaciteit, maar ten allen tijde onder onze regie en dus behoud van "de kracht van klein": service en kwaliteit.

Omdat wij geloven in langdurige samenwerkingen proberen wij altijd de beste invulling aan uw opdracht te geven tegen een scherp tarief.
Wij zien winst dan ook niet als onze hoofddoelstelling maar als een beloning voor een efficiënte bedrijfsvoering en geleverde kwaliteit.